Portfolio

Projecte de rehabilitació façana edifici Bonaire, platja de Gandia

Projecte de rehabilitació façana edifici Bonaire, platja de Gandia

 

Aquest edifici residencial de complexa geometria s’emplaça al Passeig Marítim Neptú de la platja de Gandia, amb l’agressivitat de l’ambient que això comporta. El projecte, que ha previst una intervenció global en 2 fases, ha actuat en les lesions de l’envoltant de la façana principal, escloscats, fissuracions amb renovació de revocs i aplicació continua de pintura d’altes prestacions.

S’han usat formigons d’alta ressistència en la regeneració completa de les mènsules i altres elements estructurals i s’han tractat les armadures superficials amb tècniques de neteja i passivació

També s’han impermeabilitzat i pavimentat els balcons disposant noves pedres prefabricades -dissenyades i fabricades per a l’ocasió- de formigó polímer sense armadura que protegeixen l’estructura, de la casa ULMA i s’han substituït les baranes de tot l’edifici, millorant notablement la seua funcionalitat així com l’estètica.

Aquesta renovació ha servit per a actualitzar i protegir l’edificació per tal d’ampliar la seua vida últil, i a més s’ha aprofitat per a actualitzar la seua estètica, garantint així i tot, el caràcter mediterrani d’aquesta edificació.

Date:
Category:
Any

2023

Contractista

Construcciones BAÑULS

Prefabricats

ULMA

Pintura

Pinturas ISAVAL

Morters i revocs

SIKA

Pressupost

1.500.000€

Administració

Juan Escrivà

Reportatge final d'obra