Portfolio

REFORMA INTEGRAL: LA VIVENDA DEL PASSATGE

REFORMA INTEGRAL: LA VIVENDA DEL PASSATGE

Transformació de clínica dental en vivenda, amb les premisses  establides pels clients com convertir la clínica amb una vivenda amb molta llum, i espais amplis.
Amb aquesta intervenció es marquen i separen la zona de nit, de la zona de dia. Així mateix la zona de nit allotja dos dormitoris, un d’ells tipo suit amb bany integrat. La de zona de dia s’ha articulat partint d’un disseny totalment diàfan, amb saló-menjador, cuina i estar, configurat en una única estança, i amb un estudi indepent. Els dos espais estan separats per un bany de convidats que dona servici a amdues àrees. Amb aquest disseny s’ha aconseguit una distribució que ha permés que la zona de major ús de la familia s’ilumine a la façana principal amb vistes a un cèntric carrer de  la ciutat de Gandia.
Seguint la premissa inicial marcada pels clients, s’ha optat per dissenys amb un materialitat orientada al blanc amb tocs de sutils de fusta que ens aporten luminositat i calidesa a la vivenda, i l’esmaltat en negre de les bigues i pilars de l’estructura original de l’edifici. Un pis amb la practicitat i funcionalitat requeria pels clients.

Date:
Year

2023

Contractor

OBRESA

Ferreria i manyeria

Melchor Mañó

Ceramic coatings

Azulejos Rubio

Photographs

Rafa Andrés