Portfolio

ADAPTACIÓ ACCESSIBLE D’ENTRADA A L’EDIFICI FERRAIRÓ, PASSEIG GERMANIES DE GANDIA

ADAPTACIÓ ACCESSIBLE D’ENTRADA A L’EDIFICI FERRAIRÓ, PASSEIG GERMANIES DE GANDIA

En aquest vestíbul comunitari s’ha aconseguit generar un itinerari accessible des de via pública fins els habitatges, eliminant els graons d’accés. També s’ha redissenyat l’estètica de l’accés d’aquest espai residencial, revaloritzant l’edifici i els seus habitatges.

Ha sigut necessari l’enderroc de l’escala fins el primer pis, executant una nova escala adaptant-se milimètricament al nou buit, en compliment de totes les normatives tècniques, amb un desenvolupament geomètric en xapa metàl·lica plegada.

A més s´ha substituït l’ascensor existent, per una màquinaria de fossat reduït i última tecnologia, de baix consum energètic i baixes emissions sonores.  S’han canviat els revestiments, i il·luminació del vestíbul i la porta principal, conservant el seu disseny original amb pedra llaurada. Amb aquesta actuació s’ha optat per un interior acurat amb materials nobles existents en combinació amb ferro cru, en coordinació amb la comunitat de propietaris, conservant el seu caràcter, i amb una visió conjunta  sense estridències materials.

Date:
Category:
Any

2023

Contractista

PROCOAN25 + OTIS mobility

Pressupost obres

39.000 €

Serralleria i manyeria

Melchor mañó

Fotografies final d'obra

Rafa Andrés