Portfolio

Centre de gravació i producció musical PENTASONIC STUDIOS

Centre de gravació i producció musical PENTASONIC STUDIOS

PENTASONIC STUDIOS, nou estudi de gravació i producció musical que naix de la il·lusió i treball de molts anys, alhora que un espai de treball on es desenvoluparan treballs d’alt nivell musical.

Amb aquest estudi, es pretén fer un gran salt en superfícies, serveis i qualitats, confirgurant un estudi amb els espais necessaris demandats pel promotor. Una entrada principal amb un hall/menjador, i serveis (un d’ells adaptat  per a persones amb mobilitat reduïda). Ja en l’interior es disposen dos sales de control configurades per a la gravació i producció, amb dues sales de gravació de menor superfície, i una sala de gravació de gran superficie i altura. A més aquest edifici està dotat d’un accés secundari per a l’entrada d’instruments a les sales de gravació amb més facilitat.

Tot aquest treball, amb el desenvolupament del projecte del company Adriá Ferrer ha comptat amb la col·laboració excepcional de l’equip d’enginyeria acústica Imar Sanmartí, aconseguint fer d’aquest estudi una referència en el panorama musical nacional i internacional.

Una configuració totalment diferent dels edificis convencionals, i emprant materials projectats i dissenyats per aconseguir uns nivells excepcionals d’aïllament i acondicionament acústic.

Date:
Year

2023

Projectista

Adrián Ferrer

Contractista principal

Gomuñoz

Tabiqueria en sec

Escayolas Escrivà

Ceramic coatings

Emogie-Azulejos, cocinas y baños

Paviments de fusta

Moquetas Orengo

Electricitat, dades i so

Electricitat Peiró

Eginyeria acústica

Imar Sanmartí

Fotografies final d'obra

Rafa Andrés