PROJECTES

Aula multiusos al Col·legi Abat Solà de Gandia

Aula multiusos al Col·legi Abat Solà de Gandia

El Col·legi Abat Solà ens va encomanar un projecte innovador amb la creació d’una aula polivalent que permetera l’ús de les noves tecnologies de manera autònoma per las xiquets i servira com a aula de convivència.

Així vam dissenyar aquest espai amb un gran moble capaç de recollir tot el mobiliari lliure de la sala, amb uns pufs que serveixen de seient i que es combinen per tal de crear distintes formes geomètriques segons la seua disposició.  Així mateix, es va enderrocar el mur que separava aquesta aula del pati, insertant uns finestrals elevables que permeteren gaudir d’aquest espai com una ampliació del pati i a l’inrevés.

Fecha:
Any

2017

Superfície:

72 m2

Pressupost:

32.032 €

Contractista:

Construcciones Oliva, Baptiste Prieto

Fusteria exterior i serralleria:

Pep Martí

Fusteria:

Imagina

Climatització:

Fermín Vaquer

Etiquetas: